Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.4g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Tonnikala vedessä 1g1kcal0.2g0g0g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)1g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Tomaatti, tuore1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g24kcal2.4g0g1.4g0g
Valittu annoskoko9g12kcal1.2g0g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.6g0g0.4g0g
Arvot/100g100g139kcal13.6g0g8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388