Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g4.2g5.3kcal0.6g0g0.4g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g21kcal1.4g0.8g1.4g0g
Valittu annoskoko9g11kcal0.7g0.4g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.4g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g121kcal8g4.6g8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422