Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 1.3g1.8kcal0.3g0g0.1g0g
Vesi3.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kidneypapu keitetty 100g0.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g9kcal0.8g0.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko9g4kcal0.4g0.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g51kcal4.6g4.6g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71179