Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green1.2g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2.9g1kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.8g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtikaali 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g13kcal0.8g1.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko9g6kcal0.4g0.8g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g72kcal4.6g9.2g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012