Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 5.5g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g1g4kcal0g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kaurahiutaleita(lidl)0.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g0.3g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g33kcal0.4g4.2g1.4g0.4g
Valittu annoskoko9g17kcal0.2g2.1g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.1g1.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g192kcal2.3g24.4g8.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306258