Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)7.8g18kcal1.5g0.3g1.2g0g
Ruohosipuli, tuore0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g38kcal3g0.6g2.4g0g
Valittu annoskoko9g19kcal1.5g0.3g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.8g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g216kcal17.2g3.4g13.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425155