Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.4g4.1kcal0.5g0g0.2g0g
CousCous, keitetty 100g1g1.8kcal0g0.3g0g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.5g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g19kcal1.2g1g0.6g0.2g
Valittu annoskoko9g9kcal0.6g0.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g108kcal6.9g5.7g3.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338