Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 2.4g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g1.8g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)3.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g33kcal1.4g3.6g1.2g0.4g
Valittu annoskoko9g17kcal0.7g1.8g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.4g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g191kcal8g20.7g6.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403944