Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy2.8g15kcal0.2g0.9g1.2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.2g7.1kcal0.2g0.1g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g64kcal1.8g2g5.4g0g
Valittu annoskoko9g32kcal0.9g1g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g16kcal0.5g0.5g1.4g0g
Arvot/100g100g370kcal10.3g11.5g31g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478