Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse0.9g7kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.4kcal0.2g1.7g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Mustikka metsä- 1.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g48kcal0.6g6.8g1.8g0.4g
Valittu annoskoko9g24kcal0.3g3.4g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.2g1.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g281kcal3.5g39.5g10.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644