Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.7kcal0.1g1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliivi kivetön musta rainbow0.4g0.6kcal0g0g0.1g0g
Katkarapu 1.4g1kcal0.2g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.4g2.3kcal0g0g0.2g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 0.7g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Muna, annos 60g0.8g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g36kcal1.2g2g2.4g0g
Valittu annoskoko9g18kcal0.6g1g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.3g0.5g0.6g0g
Arvot/100g100g206kcal6.9g11.5g13.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460