Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis5.6g6.3kcal1.2g0g0.2g0g
Porkkanaraaste 200g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Hirvenjauheliha oma saalis0.9g1kcal0.2g0g0g0g
Porkkanaraaste 200g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g19kcal2.8g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko9g9kcal1.4g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.7g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g107kcal15.9g3.4g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852