Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Kesäkurpitsa1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)0.4g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)0.7g1.3kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g14kcal0.8g2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko9g7kcal0.4g1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g78kcal4.6g11.5g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349