Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g2.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g3kcal0g0.2g0g0g
Valittu annoskoko9g1kcal0g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0g0.1g0g0g
Arvot/100g100g16kcal0g1.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465941