Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.1kcal0.2g1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.7g5kcal0g0g0.6g0g
Maito, Kevyt1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 2.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g39kcal0.6g5.8g1.4g0.4g
Valittu annoskoko9g20kcal0.3g2.9g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.2g1.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g223kcal3.4g33g8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149