Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Kookosrasva 100 % 2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton1.1g3.6kcal0.3g0.1g0.2g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g1.4g3kcal0.1g0.7g0g0.5g
Manteli 0.9g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Saksanpähkinä 0.3g2.1kcal0g0g0.2g0.1g
Hasselpähkinä 0.2g1.5kcal0g0g0.1g0g
Rusina 1.2g3.6kcal0g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g103kcal1.2g3.2g9.2g1.6g
Valittu annoskoko9g51kcal0.6g1.6g4.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna4g26kcal0.3g0.8g2.3g0.4g
Arvot/100g100g591kcal6.9g18.4g52.9g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201