Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.3g9kcal0g0g1.1g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g1.3g6.5kcal0g0.8g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g61kcal0.8g7.2g3g0.2g
Valittu annoskoko9g30kcal0.4g3.6g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g15kcal0.2g1.8g0.8g0.1g
Arvot/100g100g346kcal4.5g40.9g17g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278594