Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto2.9g8.8kcal0.6g0g0.7g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow3.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g0.4g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g22kcal1.4g0.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko9g11kcal0.7g0.2g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.4g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g125kcal8g2.3g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306235