Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona3.6g2.5kcal0.4g0.1g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl1.8g6.7kcal0.5g0g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.3g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g29kcal2.4g1.2g1.4g0.6g
Valittu annoskoko9g15kcal1.2g0.6g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.6g0.3g0.4g0.2g
Arvot/100g100g168kcal13.8g6.9g8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334101