Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g1.7g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Maitorahka (Pirkka)2.2g1.4kcal0.3g0.1g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.2kcal0g0g0g0g
Liivate 0.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g43kcal1.2g2g3.2g0g
Valittu annoskoko9g22kcal0.6g1g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.3g0.5g0.8g0g
Arvot/100g100g247kcal6.9g11.5g18.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091