Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Fariinisokeri0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.5g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.5g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Taloussuklaa, Fazer1.1g5.6kcal0g0.6g0.3g0.1g
Suklaasydän (Panda), annos 150g1.1g5.3kcal0.1g0.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g72kcal1.2g8g3.6g0.6g
Valittu annoskoko9g36kcal0.6g4g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g18kcal0.3g2g0.9g0.2g
Arvot/100g100g414kcal6.9g46g20.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406005