Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 4.1g2.5kcal0.4g0.1g0g0g
Sokeri 0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g27kcal1.6g3.4g0.6g0g
Valittu annoskoko9g13kcal0.8g1.7g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.4g0.9g0.2g0g
Arvot/100g100g154kcal9.2g19.5g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104