Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima0.4g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Katkarapu 2.7g1.9kcal0.4g0g0g0g
Tomaattimurska 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Hunaja 0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g1.7g4.3kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g19kcal1.4g1.8g0.4g0.4g
Valittu annoskoko9g9kcal0.7g0.9g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.4g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g108kcal8.1g10.5g2.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471