Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.7g7.7kcal0.5g0g0.6g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2.9g1kcal0g0.2g0g0g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g3.1g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g22kcal1.6g0.6g1.4g0g
Valittu annoskoko9g11kcal0.8g0.3g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.4g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g129kcal9.2g3.4g8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573