Herkkusienivuoka

Ruskista pilkotut sienet ja sipulit.

Mausta, esim.

timjami 1/2 tl, basilika 2 tl.

Keitä riisi puolikypsäksi.

Laita ruokaöljyllä kevyesti voideltuun vuokaan kerroksittain ensin suurin osa keitetystä riisistä, sitten sieni-sipuliseos, 4-5 keskikokoista tomaattia viipaloituna, yksi pieni silputtu purjo ja päällimmäiseksi kerrokseksi loput riisit.

Kuorruta sienivuoka juustokastikkeella.

Juustokastike:
Kiehauta vehnäjauhot ruokaöljyssä, lisää vähän kerrallaan 1/2 dl maitoa ja raastettu juusto.

Keitä koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut.

Mausta, esim.

viherpippurilla.

Laita sienivuoka lopuksi n. 50 min ajaksi 200 asteiseen uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy0g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Oltermanni 17%0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Kevytmaito hyla (Valio)2.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Purjosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti 2.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maggi kasvisliemikuutio 12 g/kpl0g0.2kcal0g0g0g0g
Kokojyväriisi (Uncle bens), annos 100g0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni, tuore Pirkka0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g16kcal0.6g2.2g0.2g0g
Valittu annoskoko9g8kcal0.3g1.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.6g0.1g0g
Arvot/100g100g97kcal3.5g12.9g1.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73620