Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)1.3g4.4kcal0.2g0.9g0g0g
Sipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 0.8g0.9kcal0.2g0g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g13kcal0.8g2g0g0g
Valittu annoskoko9g7kcal0.4g1g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.5g0g0g
Arvot/100g100g74kcal4.5g11.2g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639