Kalkkuna Kaalilaatikko

Keitä riisi kasviliemessä noin 10 min
Leikkaa kaali suikaleiksi, silppua sipuli
Lisää kaalisuikaleet ja sipuliriisin päälle, keitä kunnes riisi kypsää.

Sekoita joukkoonjauheliha, mausteet ja kanamuna.

Siirrä vuokaan ja paista 200-asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Evak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4.9g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Puuroriisi1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g2g2.7kcal0.4g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g17kcal1.2g2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko9g8kcal0.6g1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g93kcal6.7g11.2g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371038