Pyrytuulian Hernekeitto

1 l vesi
200 g purjo pakaste 38 kcal
200 g keittojuures pakaste 60 kca
400 g hernepakaste 280 kcal

Keitä pehmeiksi lisää suola ja soseuta.

Lisää tuoretta persiljaa tai yrttejä.

450 g annoksessa on 93 kcal

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli1g0.2kcal0g0g0g0g
Keittojuures kesäpöytä (Apetit), annos 200g1g0.3kcal0g0g0g0g
Herne 2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g4kcal0.2g0.4g0g0.2g
Valittu annoskoko9g2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Arvot/100g100g20kcal1.1g2.2g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461258