Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g3.7g17kcal0.2g1.7g1.1g0g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)2.2g1kcal0g0.2g0g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g1.9g3.2kcal0.1g0.3g0.2g0g
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g48kcal0.8g5.2g2.8g0g
Valittu annoskoko9g24kcal0.4g2.6g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.2g1.3g0.7g0g
Arvot/100g100g271kcal4.5g29.5g15.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509