Kesäkurpitsapaitos

Kesäkurpitsa kokonainen suikaloidaan tikuiksi ja höyrystetään.

Iso purkki herkkusieniä ja valkosipulin kynsiä maun mukaan, puolikas koskenlakija voimakas muutama siivu metvurstia pieninä paloina.

Sulatetaan paistinmannulla sekaisin ja lisätään kesäkurpitsat.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Punahattu60

Marianne590 sanoi...

Nami, kokeiluun menee :) \r\nPidän valkosipulistakin.

lauantai 17.08.2013 klo 17:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni, paistettu 2.4g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.5g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Metvursti kestomakkara0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g16kcal0.8g0.2g1g0g
Valittu annoskoko9g8kcal0.4g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g90kcal4.5g1.1g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373562