Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.5g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.5g1kcal0g0g0.1g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.4g2.4g0g0.1g
Kauralese 0.5g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnälese 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g37kcal1g5.6g0.8g0.6g
Valittu annoskoko9g19kcal0.5g2.8g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.3g1.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g217kcal5.8g32.6g4.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369