Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3.3g2kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Naudanpaisti 2.6g2.9kcal0.6g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g12kcal1.2g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko9g6kcal0.6g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g70kcal6.7g4.5g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393