Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 3.3g12kcal0.3g2.6g0g0.1g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)1.8g2.3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]1.8g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow1.8g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g37kcal1.6g5.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko9g18kcal0.8g2.8g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.4g1.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g208kcal9.1g31.8g4.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383689