Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 3.9g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Linssi, punainen, Go Green2g6.3kcal0.5g1g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g31kcal2.4g2.2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko9g15kcal1.2g1.1g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.6g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g172kcal13.5g12.4g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122