Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1.2g3.5kcal0.2g0.6g0g0.1g
Porkkana 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 1.2g1.5kcal0.3g0g0.1g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g0.4g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g12kcal1.2g1.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko9g6kcal0.6g0.6g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g69kcal6.7g6.7g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456346