Herukkarahka

Vatkaa valkuainen vaahdoksi, lisää vaahtoon sokeri vähitellen, vatkaa kunnes seos on marenkimaista.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita rahka ja marjat, lisää kerma- ja valkuaisvaahto.

Annoksen päälle muutama marja, tarjoa kylmänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,33.4g2.2kcal0.4g0.1g0g0g
Punaherukka 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustaherukka 2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkuainen (100g)0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.4g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g25kcal0.8g2.8g1g0.2g
Valittu annoskoko9g12kcal0.4g1.4g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g139kcal4.5g15.7g5.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135001