Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)1.2g5.1kcal0.3g0g0.4g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 3.5g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g0.9g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Suolakurkku (Rainbow)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1.9g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Tonnikala öljyssä 0.4g0.8kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g29kcal1.6g1.6g1.6g0g
Valittu annoskoko9g15kcal0.8g0.8g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.4g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g165kcal9g9g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625