Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g3.1g5.3kcal0.3g0.3g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.5g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%1.6g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g18kcal0.8g1.6g1g0g
Valittu annoskoko9g9kcal0.4g0.8g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g103kcal4.5g9g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583