Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Hiiva 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.7kcal0.1g1g0g0g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)2.7g8.7kcal0.4g1.6g0.1g0.3g
Auringonkukansiemen 1.1g6.6kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g49kcal1.6g5.4g2.2g1g
Valittu annoskoko9g24kcal0.8g2.7g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.4g1.4g0.6g0.3g
Arvot/100g100g276kcal9.1g30.7g12.5g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337418