Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Paistijauheliha nauta 5%2.3g3kcal0.5g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g14kcal1.2g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko9g7kcal0.6g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g83kcal6.9g3.4g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886