Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3.2g10kcal0.9g0g0.8g0g
Maissi jyvät 3.6g5.2kcal0.1g0.9g0.1g0.1g
Kesäkurpitsa1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g35kcal2.2g1.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko9g18kcal1.1g0.9g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.6g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g197kcal12.4g10.1g12.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729