Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit miltei kypsiksi väljässä lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Kuullota sipulit ja ruskista jauheliha.

Mausta makusi mukaan.

Sekoita jauheliha ja makaroonit keskenään ja lisää joukkoon osa juustoraasteesta.

Kaada isoon uunivuokaan ja kaada munamaitoseos päälle.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista uunissa 200 asteessa n. 40 min.

1 iso


sipuli

400 g


naudan jauhelihaa



mustapippurirouhetta



suolaa



paprikajauhetta

400 g


makaroonia

2 kpl


lihaliemikuutiota



vettä

munamaito:

1 l


maitoa

2


munaa



suolaa



mustapippurirouhetta

200 g


juustoraastetta

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.6g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1.6g5.5kcal0.2g1.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito valio3.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.8g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g29kcal1.8g2.6g1.2g0g
Valittu annoskoko9g15kcal0.9g1.3g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.5g0.7g0.3g0g
Arvot/100g100g161kcal10g14.4g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320417