Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi0.3g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis0.9g1kcal0.2g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g4kcal0.4g0.2g0g0g
Valittu annoskoko9g2kcal0.2g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g1kcal0.1g0.1g0g0g
Arvot/100g100g25kcal2.2g1.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132389