Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2.6g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Paprika, punainen0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.6g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g3.3g13kcal0.2g1g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g47kcal2g2g3.4g0.2g
Valittu annoskoko9g23kcal1g1g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.5g0.5g0.9g0.1g
Arvot/100g100g260kcal11.1g11.1g18.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295