Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g2.9g11kcal0.4g2.1g0.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2.9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Katkarapu pienet (pirkka)2.1g1.4kcal0.3g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g33kcal1.6g4.4g1g0.2g
Valittu annoskoko9g17kcal0.8g2.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.4g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g187kcal9g24.7g5.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=468886