Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Pinaatti 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Cashew pähkinä, pirkka0.4g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Salaatti, jäävuori tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Savulohi, pelkästään1.6g3.3kcal0.3g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0g0kcal0g0g0g0g
Kurkku, tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g20kcal1.2g0.6g1.6g0g
Valittu annoskoko9g10kcal0.6g0.3g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g113kcal6.9g3.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111998