Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 1.6g1.2kcal0.3g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Kurkuma, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g6kcal0.6g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko9g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g36kcal3.3g2.2g1.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216804