Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.3g7.5kcal0.3g0.1g0.7g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g2g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 3.6g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g29kcal1.8g0.6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko9g15kcal0.9g0.3g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.5g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g162kcal10g3.3g12.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500