Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g3.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska Eldorado1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g0.7g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g14kcal1.2g0.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko9g7kcal0.6g0.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g76kcal6.7g3.4g3.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99763