Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g1.4g6.3kcal0.1g1g0.2g0.1g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g1.6g5.5kcal0.1g0g0.6g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g1.6g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g2.3g2.6kcal0g0.4g0.1g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Kahvilikööri0.5g1.3kcal0g0.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.1g0.2kcal0.1g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g54kcal0.8g5.2g3.2g0.2g
Valittu annoskoko9g27kcal0.4g2.6g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.2g1.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g297kcal4.4g28.6g17.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743